Pensioen contentbeheer

Outsourcing van uw pensioen contentmanagement

Uw klanten willen 24x7 antwoord krijgen op al hun vragen, wat vooral digitaal, direct wordt afgehandeld.  Dit vereist een heel andere inrichting van uw pensioen contentmanagement. Alle pensioeninhoudelijke kennis over wetten en pensioenregelingen van het pensioenfonds en over de uitvoering hiervan bij uw pensioenuitvoerder moet gestructureerd beschikbaar zijn op website en deelnemersportaal. Het beheer van alle pensioencontent is niet meer met platte tekst per regeling te onderhouden, maar moet slimmer en efficiënter worden uitgevoerd.

De kunst is enerzijds de relevante informatie voor iedere situatie te kunnen weergeven en anderzijds hergebruik van identieke stukken informatie te maximaliseren om zodoende het beheer flexibel en efficiënt te maken. Agile Business Consultants gebruikt hiervoor een beproefde methode van “kleinst mogelijke eenheid van informatie” (oftewel de juiste granulariteit). Kleine, herbruikbare stukken informatie worden bij deze methode in meerdere relevante situaties toegepast. Als informatie toch in grovere eenheden wordt opgedeeld, moeten op dat moment uitzonderingssituaties opgevangen worden binnen de tekst van deze grovere eenheden en is daarmee minder specifiek voor een exacte situatie. Het vinden van de juiste balans tussen klein en groot is dus de kunst.

Agile Business Consultants heeft veel inhoudelijke pensioenkennis die up-to-date is met de laatste wet- en regelgeving en heeft veel ervaring met het volledig verzorgen van pensioen contentmanagement voor zeer grote pensioenfondsen, maar ook voor kleinere ondernemingspensioenfondsen. Ook kunt u, indien gewenst, een deel van het beheer zelf verzorgen en een ander deel uitbesteden.

Agile Business Consultants maakt bij het pensioen contentmanagement gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelt beheertool, waardoor dit werk sneller en consequent wordt uitgevoerd. Bij uitstek zijn wij in staat om zeer complexe omgevingen te ondersteunen zoals pensioenfondsen met meerdere regelingen, met complexe regelingen, met veel verschillende en complexe Customer Journeys, koppelingen tussen website en portalen, documentenbeheer, formulierenbeheer, begrippenbeheer, beheer van nieuwsberichten voor verschillende doelgroepen, etc.

Wij adviseren u graag over uw specifieke pensioen contentmanagement wensen.


Video's
Demo
Customer Journey
Demo beheer Customer Journey tool
 

Solutions
Integraal
contentbeheer
Tooling voor Customer journey Pensioen 1‑2‑3

Klantprojecten

Contentbeheer van complete pensioenwebsite

Contentbeheer digitale pensioencommunicatie

 

Direct contact?

Léon van der Meer
+31 (0)6 22 44 54 79
Email ons via dit contactformulier