Demo DSM

11 maart 2021

Agile Business Consultants laat in een video zien hoe hun complete digitale pensioencommunicatie is ingericht. 

>> Lees verder

Demo Customer Journeys PWRI

11 maart 2021

Agile Business Consultants (ABC) laat in een video zien hoe met customer journeys lastige pensioeninformatie op eenvoudige wijze gecommuniceerd wordt.

>> Lees verder

Demo Beheer Customer Journey Tool

10 maart 2021

Agile Business Consultants laat in een video zien hoe hun complete digitale pensioencommunicatie beheerd wordt. 

>> Lees verder

Bij RTLZ Ondernemerszaken: interview met Léon van der Meer over Agile werken

21 oktober 2020

RTLZ Ondernemerszaken heeft een item over Agile werken uitgezonden. In dat item geeft Léon van der Meer, directeur van Agile Business Consultants, zijn visie over Agile werken.

>> Lees verder

Evaluatie wet pensioencommunicatie

9 april 2020

Agile Business Consultants voldoet al jaren aan pensioencommunicatie wensen van Wouter Koolmees 

>> Lees verder

Netspar propageert maatwerk; Agile Business Consultants levert dit

12 juli 2019

Maatwerk in pensioencommunicatie biedt de kans om de motivatie van deelnemers te vergroten en informatie begrijpelijker en beter vindbaar te maken. Dit staat in een onderzoek van Netspar. Het Customer Journey tool van Agile Business Consultants (ABC) biedt dit maatwerk.

>> Lees verder

Workshop Customer Journeys Idella

2 november 2018

Op 1 november 2018 organiseerde ABC in samenwerking met Idella voor de 3e keer de workshop 'Uw digitale pensioencommunicatie inrichten via Customer Journeys'. Actieve en potentiële klanten konden hier met elkaar in gesprek over het inrichten van digitale pensioencommunicatie.

>> Lees verder

Workshop Pensioencommunicatie 2018

22 maart 2018

In 2017 organiseerde Agile Busines Consultants zes workshops Digitale Pensioencommunciatie. Door de ruime belangstelling organiseert ABC op donderdag 12 april 2018 nogmaals de Workshop Digitale pensioencommunicatie. Professionals uit de pensioenwereld kunnen hier met elkaar in gesprek over het inrichten van digitale pensioencommunicatie.

>> Lees verder

Workshop Digitale Pensioencommunicatie 14 november 2017

28 september 2017

In het voorjaar organiseerde Agile Busines Consultants vier workshops Digitale Pensioencommunciatie. Door de ruime belangstelling organiseert ABC op dinsdag 7 en 14 november 2017 nogmaals de Workshop Digitale pensioencommunicatie. Professionals uit de pensioenwereld kunnen hier met elkaar in gesprek over het inrichten van digitale pensioencommunicatie.

>> Lees verder

Geslaagde Workshops ‘Digitale pensioencommunicatie inrichten via Customer Journeys’

15 juni 2017

Op 6 april 2017 organiseerde Agile Business Consultants de eerste workshop digitale pensioencommunicatie. De belangstelling was zo groot dat er uiteindelijk drie extra workshops georganiseerd werden (11 mei, 8 en 15 juni). Professionals uit de pensioenwereld gingen met elkaar aan de slag met en in gesprek over het inrichten van digitale pensioencommunicatie.

>> Lees verder

Ideeën ABC leiden tot positieve beoordeling pensioen 1-2-3

18 oktober 2016

In de Netspar brief van zes september 2016 staat het resultaat van het onderzoek dat Netspar uitvoerde. Het onderzoek richtte zich op de vormgeving van Pensioen 1-2-3 op de websites van pensioenfondsen in Nederland. PMT en PME scoren goed in het onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat het de enige fondsen zijn die een vorm van maatwerk bieden voor laag 2 en 3. PMT en PME hebben bij het inrichten van Pensioen 1-2-3 gebruik gemaakt van de methode en tools die Agile Business Consultants (ABC) hiervoor ontwikkeld heeft. 

>> Lees verder

Onze visie op de wet pensioencommunicatie

27 mei 2015

Op 19 mei 2015 is de nieuwe wet Pensioencommunicatie door de eerste kamer als hamerstuk is afgedaan. Vanuit onze specialisatie in agile business inrichting hebben wij onze visie op deze wet weergegeven.

>> Lees verder

Roundtables pensioenen geslaagd

19 maart 2015

Op 12 februari en 5 maart jongstleden heeft Agile Business Consultants twee geslaagde roundtables georganiseerd rond het inrichten van klantreizen in de pensioenwereld. Aanleiding was de nieuwe wet pensioencommunicatie waarin het bieden van handelingsperspectief centraal staat. Een verslag van de beide middagen.

>> Lees verder

Roundtable nabestaandenproces geslaagd

25 november 2014

Op 20 november 2014 heeft Agile Business Consultants een geslaagde roundtable rond het nabestaandenproces georganiseerd.
Uit de inbreng van de deelnemers bleek dat zij herkennen dat dit proces erg ingewikkeld kan zijn en het niet altijd lukt om dit foutloos te doen. Complexiteit van organisaties en moeite om de regie te bewaken spelen hierbij een grote rol.
Steeds beter je best doen, werkt niet. Maar wat dan wel? Een kort verslag van deze middag.

>> Lees verder

Direct contact?

Léon van der Meer
+31 (0)23 547 61 67
Email ons via dit contactformulier