Onze visie op de wet pensioencommunicatie

Op 19 mei 2015 is de nieuwe wet Pensioencommunicatie door de eerste kamer als hamerstuk is afgedaan. Vanuit onze specialisatie in agile business inrichting hebben wij onze visie op deze wet weergegeven.

Klik hier om onze visie te downloaden

 

 


Dit jaar gaat er veel veranderen in de pensioencommunicatie. Dit komt voor een belangrijk deel door de nieuwe wet Pensioencommunicatie die op 19 mei 2015 door de eerste kamer als hamerstuk is afgedaan. De communicatie van pensioenfondsen en -uitvoerders moet beter aansluiten op de behoefte en kenmerken van de deelnemer. Om dit te realiseren is het kunnen toepassen van kennis over deze deelnemers tijdens communicatie essentieel. Alleen dan kan de geboden vrijheid in communicatie met toegevoegde waarde voor de deelnemers worden ingevuld. Dit geldt natuurlijk ook voor communicatie naar werkgevers en andere belanghebbenden.
Wij zijn gespecialiseerd in agile business inrichting waarbij de klant en kennis centraal staan. Vanuit deze specialisatie hebben wij onze visie op de wet pensioencommunicatie weergegeven.


 

 

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 27 mei 2015

Direct contact?

Léon van der Meer
+31 (0)23 547 61 67
Email ons via dit contactformulier