Sander Vulink

Mijn leukste opdracht tot nu toe was de integratie van Fortis MeesPierson en ABN AMRO Private Banking. Om deze integratie te voltooien werden alle klanten en producten gemigreerd van de MeesPierson systemen naar de ABN AMRO omgeving. Als consultant was ik de schakel tussen de frontoffice en IT voor het domein kredieten door echte klantwensen te vertalen en te implementeren in IT systemen. Daarnaast heb ik succesvol de gehele frontoffice van ABN AMRO MeesPiersen getraind in het gebruik van deze nieuwe IT systemen zodat zij hun kredietklanten optimaal konden bedienen. Onder hoge tijdsdruk en rekeninghoudend met veel stakeholders was dit een enorme uitdaging maar het gaf mij enorm veel energie.

Sinds 2009 ben ik als adviseur actief bij grote verander-, integratie- en implementatie projecten binnen financiële instellingen. De hoge complexiteit en tijdsdruk van deze projecten zijn goed te matchen met mijn gedrevenheid, positiviteit en kalme persoonlijkheid. Ik kan mijn analystisch vermogen inzetten om ingewikkelde materie te bevatten en daarnaast te vereenvoudigen. Als adviseur streef je samen met je opdrachtgever naar het maximale resultaat zonder je onafhankelijkheid te verliezen.

De bovenstaande eigenschappen zet ik volledig in en worden versterkt tijdens de uitoefening van mijn grote passie; reizen!! Het maximale uit je reis halen in een bepaalde periode, de omgang met veel verschillende mensen, rustig blijven in benarde situaties en optimistisch zijn tijdens tegenslagen pas ik ook toe bij mij werkzaamheden als adviseur. Zowel reizen als het adviseurschap beoefen ik met veel passie.

 

Direct contact?

Léon van der Meer
+31 (0)6 22 44 54 79
Email ons via dit contactformulier