Associate bij ABC

Ons associate netwerk bestaat uit professionals met wie wij jarenlange ervaring hebben bij klanten in de financiële dienstverlening. Associates zijn nauw betrokken bij onze organisatie en kunnen interne trainingen volgen bij ABC. Begeleiding in opdrachten en professioneel inhoudelijke coaching zijn ook vaste waarden voor onze associates.

Maak kennis met een associate

Maaike Pijnaker 

Het leven is voor mij een voortdurend spel van leren en groeien door ervaringen en de mensen die je daarin tegenkomt. De essentie van Agile werken is dan ook dat je met elkaar zoekt naar de volgende stap die je kunt zetten in het nog beter doen voor je klant en je eigen organisatie. Of dit nu gaat om bedrijfscultuur, organisatie inrichting of de klant centraal stellen in je klantprocessen.

Als adviseur en trainer daag ik je uit en denk ik met je mee in wat je vandaag en morgen kunt verbeteren zodat je een nog beter resultaat bereikt voor jezelf, je team en daarmee voor je klanten.

Hierin ontmoet ik ABC als ideale sparringspartner door hun energie, drive en kritisch denkvermogen, waardoor ik word uitgedaagd om mijzelf als professional te blijven ontwikkelen.

 

Direct contact?

Léon van der Meer
+31 (0)23 547 61 67
Email ons via dit contactformulier